Over mij

Ik werk als GGD arts (arts M&G). Mijn interessen zijn theologie, filosofie, astronomie, soms een beetje microbiologie en bepaalde vormen van geneeskunde. Ik lees graag Science fiction boeken.

Wie ik ben weet ik zelf niet goed. Of mijn ziel een product van mijn brein is of dat mijn ziel enkel gebruikt maakt van mijn brein, daarover ben ik nog steeds in onzekerheid. Ik denk, denk ik, en daarom ben ik er waarschijnlijk wel. Maar dat weet ik niet zeker.

Ik werk als ‘arts Maatschappij & Gezondheid’ en ‘Jeugdarts KNMG’.

Onderwijs is een hobby van mij. Ik geef lessen ‘Medische Basiskennis’ aan de AGN in den Haag. Ruim 8 jaren werkte ik als forensisch arts voor de GGD.

Waarom deze site?

Allereerst vind ik het leuk om websites te bouwen. Deze site is met WordPress gemaakt, de vorige met Joomla. Daarnaast werk ik nog wel met eenvoudige HTML/CSS sheets, je komt die nog wel tegen in het menu.

Deze site wordt gevuld met zaken die mij interesseren en bezighouden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.